Nu börjar det närma sig!

Juvenil skrattmås, Gotska Sandön, aug -10

Inte för att ovan visade skrattmås har något med vad som händer imorgon. Men den får representera de två flygresor som står för dörren. Det är nu nämligen dags för den efterlängtade resan till Indien och jag återkommer inte till Svea Rike förrän månaden heter mars.

Min närvaro på nätet kommer inte se ut som den gör idag, men jag kommer säkerligen dyka in på något Internetcafé och skriva ett eller två inlägg om vad som hänt under resan. Resrutten har jag skrivit om tidigare, men vi flyger till Delhi och kommer vara där i två dagar för att sedan åka vidare till Varanasi (Uttar Pradesh) som ligger utmed Ganges och som räknas till en av de heligaste städerna i landet. Efter denna, troligtvis ”mind blowing experience” går tågresan vidare till Bandhavgarh National Park (Madhya Pradesh) där vi kommer att spendera 6 dagar i djungeln och förhoppningsvis se en hel del djur och fåglar.

När vi sett oss mätta på randiga katter så åker vi vidare till Chambal Safari Lodge (Uttar Pradesh) där vi spenderar tre dagar för att bland annat göra båtturer ut på Chambal River. Inte långt ifrån Chambal ligger miljonstaden Agra som inhyser några viktiga byggnader som bland annat är uppsatta på UNESCOs världsarvslista. Som pricket över i:et så går resan sedan vidare till fågelreservatet och nationalparken Keoladeo vid Bharatpur (Rajasthan). Sedan har de fyra veckorna gått och det är dags att komma hem med huvudet uppfyllt med minnen och mellanlagringsenheten med bilder.

Ha det gott…

Annonser

Ett svar to “Nu börjar det närma sig!”

  1. Shit vad grymt. längtar redan efter bilder. Ha det så bra där borta. Om du hittar några roliga ormar, kryp, spindlar och ödlor så fota på 🙂 Randig kissekatt är ju också rätt mäktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: